Návrh kolekce vzorů ponožkového zboží

Title Alternative:The sketch of sock goods collection
Loading...
Thumbnail Image
Date
2008
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
V mé bakalářské práci jsem zpracovala téma návrhu kolekce ponožkového zboží pro firmu Tatrasvit Svit-socks a.s. Na začátku tvorby mé práce jsem hledala a analyzovala trendy na nadcházející sezonu. Inspirací mi byli světový návrháři, jejich přehlídky, výstava Heimtextil a časopisy Textilžurnál, TextilWirtschaft. Na základě sestavených trendů jsem vytvořila kolekci ponožkového zboží s ohledem na technologické a jiné vlivy při tvorbě návrhů. Návrhy byly zrealizované ve spolupráci s firmou Tatrasvit Svit- socks a.s., která patří k největším zaměstnavatelům v Prešovském kraji i v celém odvětví textilního a oděvního průmyslu SR.
My Bachelor thesis compiles the theme of sketches of socks for Tatrasvit Svit-socks company. At the beginning of my work I was searching for coming fashion trends and analyzing them. I was inspired by fashion designer, their fashion shows, Heimtextil exhibition and Textilžurnál and TextilWirtschaft magazines. On the basis of these sketches I created a collection of sock goods in the light of technological and other influences during the production of sketches. Sketches were realized in co-operation with Tatrasvit Svit- socks company, which belongs to the biggest employers in the Prešov Region and in the textile and attire branch in Slovakia.
Description
katedra: KDE; přílohy: 1 CD; rozsah: 46 s.,
Subject(s)
vzorování ponožkového zboží, ponožkové zboží, vazba, vzor, trendy, dámská kolekce, pánská kolekce, dětská kolekce, maloprůměrové stroje, realizace, patterning sock goods, textur, pattern, trends, women patterning sock goods, women`s collection, man`s collection, children`s collection, realized, sock goods
Citation
ISSN
ISBN