Kolekce stejnokrojů pro firmu Bonver

Title Alternative:Collection of uniforms for company Bonver
Loading...
Thumbnail Image
Date
2008
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Tématem této bakalářské práce je kolekce dámských oděvů pro firmu Bonver. Kolekce je určena pro prezentaci firmy, která byla použita na veletrhu Svět zábavy 2007. Výsledné oděvy tvoří čtyři kalhoty z polyesteru a čtyři šaty taktéž ze saténu. Oděv nese prvky pánských střihů a je určen pro hostesky, které se pohybují v prostředí rulet. Nese formu uniforem a proto se dají jednotlivé oděvy mezi sebou kombinovat. Barevnost byla předem zadána firmou a obsahuje barvy, které se používají na hracích plátnech určené pro rulety.
The subject of this bachelor work is a collection of women´s garments for company Bonver.Collections is specified for presentation company, what was used in the fair World of entertainment 2007. These garments forms four blouses from sateen, four trousers from polyester and four dress similarly from sateen.The clothes have elements men´s design and are specifieds for hostess, what move around roulette. The garmentss bears forms of uniforms and therefore can the single garments with one another combine.The colour scheme was refeerence company´s, what using on the play´s cloth four roulette.
Description
katedra: KDE; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 62 s. , 10 s. obr. příloh.
Subject(s)
uniforma, oděv, halenka, kalhoty, šaty, zelená, červená, černá, uniform, garment, blouse, trousers, dress, green, red, black
Citation
ISSN
ISBN