Propagace textilních výrobků z bio-bavlny

Title Alternative:PROPAGATION OF ORGANIC COTTON PRODUCTS
Loading...
Thumbnail Image
Date
2008
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This bachelor thesis deals with propagation of textile products made of organic cotton. It introduces conventional and unconventional ways of growing, processing and final adjustment of cotton. This bachelor thesis compares the advantages and disadvantages of cotton and organic cotton using. It answers the question, who provides its certifivation and what the certification serves for. It introduces bioclothing - sellers. Knowledge and interest in organic cotton products was found out by marketig survey.
Tato bakalářská práce se zabývá propagací textilních výrobků z biobavlny. Seznamuje s konvenčními a nekonvenčními způsoby pěstování, zpracování a konečných úprav bavlny. Porovnává výhody a nevýhody bavlny a biobavlny. Práce zodpovídá otázky jako kdo zajišťuje certifikaci a k čemu slouží. Představuje prodejce bioblečení na našem trhu. Marketingovým průzkumem byla zjištěna znalost a zájem respondentů o zboží z biobavlny.
Description
katedra: KHT; rozsah: 46 s., 8 s. obr. příloh.
Subject(s)
cotton, organic cotton, marketing survey, questionary, propagation, bavlna, bio bavlna, marketingový průzkum, dotazník, propagace
Citation
ISSN
ISBN