Materiály pro sportovní oblečení

Title Alternative:Materials for sportswear
Loading...
Thumbnail Image
Date
2007
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Anotace Obsahem této práce je hodnocení materiálů, které používá firma Flexibo na výrobu sportovních oděvů určených pro fitness. Hodnocenými vlastnostmi jsou propustnost pro vodní páry, vzduch a jejich závislost na velikosti pórů. Vlastnosti jsou měřeny na přístrojích Permetest a Textest FX 3300. V práci je dále zmapována konkurence na českém trhu se sportovními oděvy a srovnání cen funkčních triček jednotlivých firem. Na základě provedeného marketingového výzkumu je zjištěna známost firmy Flexibo na českém trhu, preferované vlastnosti a názor respondentů na kvalitu českých a zahraničních značek sportovních oděvů.
Annotation Content this work is survey materials, that are used by company Flexibo for production sportive wears, specified for fitness. Survey characteristics are permeability for water vapours, air and size poruses. Characteristics are measurement on apparatuses Permetest and Textest FX 3300. In this work is analysis competetion on czech market with sportive wears and confrontation price of functional shirts invidual firms too. On principle performed of marketing research is find out activity company Flexibo in czech market, prefferd characteristics and opinion informants about czech and foreign marks of sportive wears.
Description
katedra: KHT; rozsah: 46
Subject(s)
sportovní oděvy, komfort, prodyšnost, propustnost, konkurence, výzkum, dotazník, sportwear, comfort, permeability, transmission, competition, research, questionary
Citation
ISSN
ISBN