Systém pro elektronické čtečky knih

Abstract
Tato diplomová práce popisuje tvorbu aplikace pro převod formátů do elektronických čteček knih. Nejdříve popisuje podporované formáty knih, poté následuje představení existujících aplikací na tvorbu a správu elektronických knih, poté následuje popis aplikace pro převod knih naprogramované v jazyce C# s použitím grafického rozhraní Windows Presentation Foundation a uživatelského rozhraní Ribbon, je představeno rozhraní pro archivaci knih v elektronické knihovně a rozhraní pro editaci knih, které jsou součástí aplikace a práce s podporovanými formáty. Závěrem je aplikace porovnána s dalšími aplikacemi podobné funkčnosti.
This master thesis describes the creation of an application for electronic book reader format converting. Firstly, this thesis describes ebook formats supported by the application, then it describes the process of creating the application for format converting using the programming language C#, graphical interface Windows Presentation Foundation and user interface Ribbon and it describes the parts of the application, an electronic book library used for book archivation, the book editor, and the process of reading and creating supported ebooks, in detail. Lastly, the application is compared to other applications with similar functionalities.
Description
Subject(s)
elektronické knihy, C#, Visual Studio, WPF, EPUB, MOBI, PDB, PDF, HTML, ebooks, C#, Visual Studio, WPF, EPUB, MOBI, PDB, PDF HTML
Citation
ISSN
ISBN