Pojetí fotbalového tréninku v mladší přípravce

Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá porovnáním tréninku kategorie U7 v FC Slovan Liberec a kategorie mužů v TJ Sokol Ruprechtice. Nejprve se krátce věnuje historii fotbalu a představuje obecně fotbalový trénink, jeho druhy a didaktické formy. Následně se zaměřuje na vývojová specifika hráčů v jednotlivých kategoriích. Čtvrtá kapitola se zabývá základní charakteristikou, úkoly a cílem tréninku v jednotlivých kategoriích. Pátá kapitola pojednává o organizaci a plánování tréninku. Poslední kapitoly seznamují čtenáře se skladbou tréninku a koncepcí utkání v obou kategoriích. Pro lepší představivost jsou součástí cvičení z praxe. Na základě předešlých kapitol a porovnání závěrů v kapitolách Utkání a Skladba tréninku, je 9.kapitola věnována obecným doporučením pro trénink mladší přípravky.
This bachelor thesis deals with football training comparison of U7 cathegory in FC Slovan Liberec and men category in TJ Sokol Ruprechtice. In the beginning the thesis is dedicated to football history and introduces football training in general and its types and didactic forms. Then focuses on evolution specifications in particular cathegories. Fourth chapter deals with basic charasteristics, tasks and goals in particular cathegories. Organization and planning of the training we will find in the fifth chapter.The last chapters introduces readers with contents of training and match in both categories. For better undrestanding of training, excersises from both cathegories are enclosed. On the basis of the preceding chapters and comparing conclusion in chapters Match and Training composition, is 9. chapter devoted to general training recommendations for younger prep.
Description
Subject(s)
Fotbalový trénink, mladší přípravka, kategorie mužů, porovnání tréninku, věková kategorie, Age category, football training, men category, training comparison, younger prep
Citation
ISSN
ISBN