Snížení počtu neshod v procesu šití potahů pro autosedačky

Abstract
Diplomová práce je zaměřena na snížení počtu neshod v procesu šití pro autosedačky na dílně Škoda Octavia a to ve společnosti Johnson Controls Automobilové Součástky k. s., v České Lípě. V teoretické části jsou čtenáři seznámeni s analýzou systému měření, s možnými chybami v měření, metodou Six Sigma a jejími nástroji. Tuto metodu společnost Johnson Controls hojně využívá k řešení problémů. V praktické části je provedena analýza typů neshod v procesu šití a určeny příčiny jejich vzniku. Následuje ověření vhodnosti používaného měřícího systému a dle výsledků navržena nápravná opatření a vhodné metody pro zabezpečení jakosti. Závěrem praktické části je ověření navržených nápravných opatření.
The Diploma thesis is focused on lowering defects in the process of sewing covers for car seatson Skoda Octavia in Johnson Controls company in Ceska Lipa. In the theoretical part, readers could read about the analysis measurement system (MSA) with possible defects in measurement system and with tools. This method is used to solve problems by Johnson Controls. In theoretical part is an analysis of the type of defects in the process of sewing and determined the causes. Following verification of the suitability of the measuring system and according to the results of a corrective plan and appropriate methods for quality assurance. Finally, theoretical part verification of the proposed remedial measures.
Description
Subject(s)
Analýza typů neshod, DMAIC, MSA, nápravná opatření, proces šití, Six Sigma, zabezpečení jakosti, způsobilost procesu, Analysis of the types of defects, DMAIC, MSA, remedial measures, sewing process, Six Sigma, quality assurance, process capability
Citation
ISSN
ISBN