Analýza systému vývoje textilií a oděvu v Itálii - studie

Abstract
Cílem této práce je zmapovat oblast textilu v Itálii, zjistit stav oděvnictví a to nejen z hlediska ekonomického (objem textilu, jež je vyroben a je určen k exportu a objem importu textilu ze zahraničí). V této práci se zabývám různými typy textilní výroby, které se převážně vyskytují v Itálii, různými stupni výroby, které jsou trvalé v Itálii a které jsou odsouzeny k přesunu výroby do zahraničí ( jako např. výroba vláken, design, designatura plošných textilií a bližší náhled do výrobních procesů). Zaobírám se také Insourcigem a Outsoursingem v Itálii jejich příčiny a následky.Hlavní přínos práce spočívá v celkovém zhodnocení italského textilu a jeho výhledu do budoucna jako například, které textilní oblasti se budou nadále přesouvat do zahraničí a které naopak zůstanou nebo se budou vracet.
The aim of this work is to map different fields od textiles in Italy, check the status of clothing production and this not only in economic terms (quantity of textile which is product and intended for exportation and importation of textiles from abroad). In this work I deal with different types of textile production ( which mainly occur in Italy), varying levels of production that are persistent in Italy and which are destined to move abroad (eg. fiber and fabrics production, design). I also treat the argument about Insourcong and Outsourcing in Italy and theair causes and consequences.The main contribution of this thesis lies in the avorall assessment of the Italian textile and his vision for the future like for example, which sectors of textile production will continue to move abroad and which will remain or return in Italy.
Description
Subject(s)
italský textil, analýza, vývoj, made in italy, vlákna, textílie, outsourcing, sourcing, globalizace, ceny, levná pracovní síla, mezinárodní trhy, italian textile, analysis, development, made in italy, fiber, textiles, outsourcing, sourcing, globalization, prices, cheap workforce, international markets
Citation
ISSN
ISBN