Revitalizace lesního divadla

Abstract
Revitalizace lesního divadla v Lidových sadech / Liberec. Cílem bakalářsképráce je obnovení příjemného ikonického kulturního místa, které je v posledních 20tiletech zanedbáváno a necháno napospas. V současné době divadlo zarůstá austupuje okolnímu lesu. Mým hlavním záměrem je poukázat v práci na tento stav,který se snažím využít a umocnit působením na diváka.Docílím toho otočením perspektivy a přidáním nových jednoduchých prvků.Záměnou jeviště s hledištěm budoucího diváka nasměruji na nejpůsobivější částidivadla, která ho bude při sledování představení doslova obklopovat.
Revitalization of the forest theater in Lidové Sady / Liberec. The goal of the bachelorthesis is a renewal of a pleasing and iconic cultural place, which has been uncaredforand neglected for last 20 years. Nowadays, the theater disappears because of thespreading forest. The main goal of the thesis is to point to this situation, which I amtrying to use and intensify by giving a viewer the impression.I will achieve this by turning the perspective and adding the new simple elements.The replacement of the stage by the auditorium will make the viewer focusing on themost impressive parts of the theater, which will literally surround him during thetheater performance.
Description
Subject(s)
PROSTOR, LES, DIVADLO, DIVADELNÍ HRY, ŽIVOT, PŘÍRODA, MĚSTO, RŮST, REVITALIZACE, ČAS, SPLYNUTÍ, KRAJINNÉ UMĚNÍ, SVĚTLO, ČAS, SPACE, FOREST, THEATER, PLAYS, LIVE, NATURE, CITY, GROWTH, REVITALIZATION, TIME, FUSION, LAND ART, LIGHT, TIME
Citation
ISSN
ISBN