Majetková trestná činnost

Title Alternative:Property Delinquency
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The bachelor thesis inquires in its theoretical part into personality issues, theory of causes and emergence of criminal behaviour of individuals committing property crime. In its practical part it inquires into property crime offenders concerning burglary of cars parked in the Liberec district. The author inquires into questions regarding comparison of offenders living permanently in Liberec, and non-residents. The thesis is as well focused to specifics of aforesaid criminal activity.
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá problematikou osobností, teorií příčin a vniku kriminálního chování jedinců, kteří se dopouštějí páchání majetkové trestné činnosti. V praktické části se zabývá pachateli majetkové trestné činnosti na úseku vloupání do zaparkovaných motorových vozidel v okrese Liberec. Autor se zabývá otázkami porovnáváním pachatelů z řad trvale žijících v Liberci s pachateli, kteří v Liberci nežijí. Práce je rovněž zaměřena na specifika uvedené trestné činnosti.
Description
katedra: KSS; rozsah: 74s.
Subject(s)
homelessness, heredity, drug, mediation, unemployment, offender, team, probate, recurrence, crime, bezdomovectví, dědičnost, droga, mediace, nezaměstnanost, pachatel, parta, probace, recidiva, trestná činnost
Citation
ISSN
ISBN