Funkce internátů v současné době

Title Alternative:Function of boardinghouses nowadays
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The thesis covers with function of today?s boarding houses. It consists of four consequent topics. First is devoted to youth people and the world around them. Second is devoted to boarding houses in general. Third is dealing with particular boarding house Zeyerova, where investigation with help of questionnaires was conducted. The results of research are in the fourth part of the thesis.
Bakalářská práce se zabývá fungováním současných domovů mládeže. Skládá ze čtyř kapitol, které na sebe navazují. První kapitola je věnovaná mládeži a světu, který jej obklopuje. Druhá je zaměřena na domovy mládeže všeobecně. V třetí části je studie konkrétního domova mládeže, a to Domova mládeže Zeyerova, kde byl pomocí dotazníků proveden výzkum. Výsledky výzkumu jsou zpracovány v poslední části bakalářské práce s názvem Empirický výzkum.
Description
katedra: KPP; přílohy: 1 disketa; rozsah: 66
Subject(s)
youth, family, middle school, accommodation facility, boarding house, function, free time, cooperation, mládež, rodina, střední škola, žáci, ubytovací zařízení, domov mládeže, funkce, volný čas, spolupráce
Citation
ISSN
ISBN