Postup při tvorbě video propagace pro SMP

Abstract
Bakalářská práce Postup při tvorbě video propagace pro SMP pojednává o různychpropagačních možnostech středních a malych podniků z hlediska videotvorby a následnépublikace v online prostoru. Cílem práce je definovat ekonomické pojmy, jako je střední a malypodnik, a vložit je do kontextu k digitálnímu marketingu a video produkci, tzn. edukovat čtenářev oblasti marketingu, sociálních sítí, natáčení a k němu potřebnému příslušenstvía postprodukčnímu software. Teze se zabyvá nejen typy video produkce, ale také kameroua pojmy úzce spjatymi s jejím používáním. Druhym cílem je v praktické části názorně nastínit třivarianty tvorby propagačního videa pro maly podnik a ty potom zrealizovat za pomoci různéhohardware a software, zanalyzovat vyhody a nevyhody všech variant a učinit závěrečné hodnocení.Závěr poskytuje všem majitelům středních a malych podniků řešení na otázku, ktery ze třínavrženych způsobů je nejvhodnější vybrat; získají jasnější představu o všech aspektech, které jenutné zvážit, ale zároveň i nadstandardní videoprodukční know-how ve srovnání s laickouveřejností.
The bachelor thesis The process of video promotion for SME deals with various promotionalpossibilities of medium and small companies in terms of video production and subsequentpublication in the online space. The aim of the thesis is to define economic terms, such as smalland medium-sized companies, and put them into the context of digital marketing and videoproduction, ie. to educate readers in the field of marketing, social networks, filming and thenecessary hardware, and post-production software. The thesis deals not only with the types ofvideo production, but also with the camera and concepts closely related to its use. The second goalis to illustrate in the practical part of the thesis three variants of creating a promotional video fora small business and then make them with the help of various hardware and software, analyze theadvantages and disadvantages of all variants and make a final evaluation.The conclusion providesall SME owners with a solution to which of the three proposed methods is the most appropriate tochoose; they will gain a clearer idea of all aspects that need to be considered, as well as abovestandardvideo production know-how compared to the general public.
Description
Subject(s)
video, video produkce, postprodukční software, SMP, kamera, fotoaparát, digitální marketing, sociální sítě, marketing, propagace, video, video production, postproduction software, SME, camera, digital marketing, social media, marketing, promotion
Citation
ISSN
ISBN