Sportovní příprava dětí 1. stupně ZŠ

Loading...
Thumbnail Image
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Cílem závěrečné práce je zpracování pedagogického projektu, jehož cílem je za pomocívhodných nástrojů a programů v rámci výuky základní školy podpořit základnípohybové dovednosti a fyzickou skupinu cílové skupiny, motivovat žáky k pohybu,sportu a aktivnímu trávení volného času. Cílovou skupinou jsou děti mladšího školníhověku, které v současné době trpí nedostatkem pohybu. Projekt navrhuje týdennísportovní kurz se zaměřením na cyklistiku, jenž by měl být jedním z nástrojů prozlepšení současné situace. Navíc kromě samotné výuky a metodiky jízdy na kole má zacíl i přiblížit dětem výhody jízdy na kole a přesah cyklistiky do jiných oblastí života.
The following thesis is a project which should support and increase low physicalactivities of primary school children. The support is held at elementary school andcontains a one-week cycling course that could be one of many options how to solve thecurrent problem. It includes a methodology of pedalling. Moreover the course mayintroduce advantages of riding a bike and its wide and positive impact on our society.
Description
Subject(s)
podpora pohybu, sportovní aktivity, sportovní příprava, první stupeň základní škola, cyklistický kurz, jízda na kole, primary school children, physical education, supporting physical activities, cyclingcourse, benefits of cycling, methodology of riding a bike, beginner bikers
Citation
ISSN
ISBN
Collections