Přístupy vybraného podniku k ochraně životního prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení přístupu vybraného podniku a jeho vliv na životní prostředí. V úvodní části bakalářské práce jsou popsána teoretická východiska z pohledu problematiky environmentální politiky a jejího rostoucího významu, jak z hlediska globálních dopadů, tak z pohledu podnikového hospodářství. V praktické části je popisována nápojářská společnost Kofola a.s., kde jsou podrobně definovány činnosti, které Kofola aplikuje ke zmírnění dopadů na životní prostředí. V závěru bakalářské práce je zpracováno hodnocení aktivit společnosti Kofoly a.s. v environmentální oblasti a jsou na vrhnuta opatření, která by společnost mohla použít ke snížení negativních dopadů, aby ještě více minimalizovala svůj dopad na životní prostředí při produkci svých výrobků.
The bachelor thesis focuses on the evaluation of the approach of the selected company and its impact on the environment. The introductory part of the bachelor's thesis describes the theoretical background from the perspective of environmental policy and its growing importance, both in terms of global impacts and in terms of business economics. The practical part describes the beverage company Kofola a.s., which defines in detail the activities that Kofola applies to mitigate environmental impacts. At the end of the bachelor's thesis, an evaluation of the activities of Kofoly a.s. in the environmental field and measures are proposed which the company could use to reduce the negative impacts in order to further minimize its impact on the environment in the production of its products.
Description
Subject(s)
ochrana životního prostředí, environmentální politika, systém environmentálního managementu, třídění odpadu, environmental protection, environmental policy, environmental management system, waste sorting
Citation
ISSN
ISBN