Struktury-vjemy

Abstract
Bakalářská práce se věnuje tématu dotyku vody a krajiny, hranici vodního toku. Zamýšlí se nad významy pomíjivosti a křehkosti ve vztahu k proměnám Vltavy v části obce Husinec-Řež. Nahlíží tak na místo ve vztahu k minulosti, k místu jako k povodňové oblasti, na samotný vodní tok jako na přírodní živel. Mapuje dané prostředí a snaží se skrze můj osobní pohled poukázat na místo formou prostorových objektů, fotografií a grafik.
The bachelor's thesis deals with the topic of contact between water and landscape, the boundaries of water flow. Thinks about the meanings of transience and fragility in relation to the changes of the Vltava in the part of the village Husinec-Řež. Looks at the place in relation to past, to the place as a flood area, to the watercourse itself as a natural element. Thesis maps that environment and tries to point out the place through my personal view in the form of spatial objects, photographs and graphics.
Description
Subject(s)
Krajina, voda, vodní tok, řeka, břeh, křehkost, pomíjivost, hranice, linie, objekt, environmentální umění, land art, vztah, místo, pozorování, vnímání, pozorování, Landscape, water, water flow, river, bank, fragility, transience, border, line, artifact, environmental art, land art, relationship, place, observation, perception
Citation
ISSN
ISBN