Adaptační proces operátorů výroby ve vybraném podniku

Title Alternative:- -
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na adaptační proces operátorů výroby v podniku ZF Automotive Czech s.r.o. Výběr tématu je založen na přesvědčení autora, že kvalitní adaptace operátorů výroby je pro podniky v automobilovém průmyslu klíčová. Bakalářská práce je rozdělena na dvě základní části - teoretickou a praktickou. Teoretická část (první a druhá kapitola) se zabývá teoretickými východisky řízení lidských zdrojů a adaptačního procesu. Praktická část (třetí a čtvrtá kapitola) se zabývá analýzou adaptačního procesu ve vybraném podniku a konkrétními návrhy, jak tento proces zefektivnit. Cíl této bakalářské práce tak spočívá právě v návrzích optimalizace adaptačního plánu operátorů výroby vybraného podniku. Jedním z přínosů práce je detailní návrh příručky pro nové operátory výroby.
The Induction Process of Production Operators in a Selected CompanyThe bachelor thesis is focused on the induction process of production operators in the company ZF Automotive Czech s.r.o. The choice of the topic is based on the author´s belief that quality induction process of production operators is vital for companies in the automotive industry. The bachelor thesis is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part (first and second chapter) deals with the theoretical basis of human resource management and the induction process. The practical part (third and fourth chapter) deals with analyzing the induction process in the selected company and specific proposals on how to streamline this process. This bachelor thesis aims to several proposals on how to optimize the onboarding plan of production operators in the selected company. One of this thesis´s benefits is a detailed proposal of the handbook for newly hired production operators.
Description
Subject(s)
Automobilový průmysl, řízení lidských zdrojů, adaptační proces, operátoři výroby, příručka pro zaměstnance, Automotive industry, human resource management, induction process, production operators, employee handbook
Citation
ISSN
ISBN