Projektové dny s přírodou a rozhlednami Jablonecka

Abstract
Tato práce je zaměřena na školní družinu, seznámení se s okolím a přírodou našeho města a ochranu životního prostředí. Teoretická část se zabývá teoretickými východisky pro tvorbu projektu tematicky zaměřenými především na školní družinu, rozvoj sociálních dovedností a enviromentální výchovu ve školní družině. V praktické části je popsán projekt, který umožní žákům formou prožitku přiblížit tématiku popsanou v teoretické části práce.
This work is focused on an after-school club, an introduction of surroundings and nature in our town and enviromental protection. A theoretical framework consists of theorethical concepts of a project concentrated particularly on an after-school club, social skills development and enviromental education in an after-school club. A practical framework describes a project which enables pupils to experience topics mentioned in the theoretical framework.
Description
Subject(s)
Enviromentální výchova, komunikace, malá sociální skupina, sociální dovednost, školní družina, Enviromental education, communication, little social group, social skills, after-school club
Citation
ISSN
ISBN
Collections