Příroda kolem nás

Abstract
Závěrečná práce pojednává v teoretické části o volném čase a volnočasových aktivitách ve školnídružině. Věnuje se také dětem se speciálními vzdělávacími potřebami (poruchy aktivity a pozornostia narušená komunikační schopnost). Praktická část obsahuje návrh projektu pro činnost ve volnémčase dětí ve školní družině se zaměřením na rozvoj zájmu o přírodu, vzájemnou spolupráci a znakový jazyk.
The thesis deals with free time and freetime activities in an after-school club in the theoretical part.It also focuses on children with special education needs (activity and attention disorders,and an impaired communication skill). The practical part contains the suggestion of the projectfor an activity in children's free time in an after-school club with a focus on the developmentof the interest in nature, cooperation and sign language.
Description
Subject(s)
volný čas, školní družina, děti se speciálními vzdělávacími potřebami, příroda, hra, sociální kompetence, free time, an after-school club, children with special education needs, nature, a game, a social competence
Citation
ISSN
ISBN
Collections