Nabídka příměstských táborů v Liberci

Abstract
Práce Nabídka příměstských táborů v Liberci má za cíl zjistit aktuální stav příměstských táborů v Liberci. Nabídka příměstských táborů v Liberci je zhodnocena v roce 2020 v období letních prázdnin. V bakalářské práci je zpracována tabulka všech příměstských táborů v Liberci s nejdůležitějšími údaji. Celkem je Liberci 78 druhů příměstských táborů, z nichž je většina zaměřena na pohyb, ale najdou se tábory zaměřené velmi specificky a to např. literárně, botanicky, jazykově apod. Průměrně každý týden letních prázdnin proběhne v Liberci 13 turnusů a celkem za celé prázdniny 123. Průměrná cena za jeden den příměstského tábora v Liberci je v roce 2020 448,75 Kč. Práce definuje příměstský tábor jako volnočasovou aktivitu se všemi jejími podmínkami a pravidly. Je zaměřená na vysvětlení pojmů z problematiky konání příměstských táborů. Tábory jsou porovnávány komparativní obsahovou metodou.
The offer of suburban camps in Liberec aims to find out the current state of suburban camps in Liberec. The offer of suburban camps in Liberec is evaluated in 2020 during the summer holidays. The bachelor's thesis deals with a table of all suburban camps in Liberec with the most important data. There are a total of 78 types of suburban camps in Liberec, most of which are focused on movement, but there are camps focused very specifically, such as literary, botanical, linguistic, etc. On average, 13 shifts take place in Liberec every week of summer holidays and 123 in total for the whole holidays. The average price for one day of a suburban camp in Liberec in 2020 is 448.75 CZK. The work defines a suburban camp as a leisure activity with all its conditions and rules. It is focused on explaining concepts from the issue of holding suburban camps. The camps are compared by a comparative content method.
Description
Subject(s)
Příměstský tábor, Liberec, předškolní období, mladší školní věk, dospívání, Suburban camp, Liberec, preschool period, younger school age, adolescence
Citation
ISSN
ISBN