Vliv sociálních sítí na rozvoj osobnosti

Abstract
Diplomová práce pojednává o problematice sociálních sítí a jejich kladných i záporných stránkách. V teoretické části podrobně přibližuje české i zahraniční sociální sítě s výčtem těch nejvíce používaných jedinci školního věku. Další informace zmíněné v textu jsou o výhodách a nebezpečí, které mohou sociální sítě představovat. V práci lze najít také kapitolu o vývojové psychologii a její hlavní mezníky. Praktická část zahrnuje dotazníky s odpověďmi na otázky, do jaké míry a jak často žáci sociální sítě využívají.
The thesis deals with the issue of social networks and their positive and negative aspects. The theoretical part describes in detail Czech and foreign social networks, listing the most used individuals of school age. The additional information mentioned in the text is about the benefits and dangers that social networks can pose. There is also a chapter on developmental psychology and its main milestones. The practical part includes questionnaires with answers to questions to what extent and how often pupils use social networks.
Description
Subject(s)
Bezpečné používání sociálních sítí, hrozby a nebezpečí, kognitivní vývoj, psychický vývoj, psychosociální vývoj, sociální síť, vývojová psychologie, Cognitive development, developmental psychology, psychological development, psychosocial development, safe use of social networks, social network, threats and dangers
Citation
ISSN
ISBN