Aplikace řešící spolehlivost systémů metodou stromu poruchových stavů (FTA)

Abstract
Tato bakalářská práce řeší spolehlivostní metodou FTA (analýza stromu poruchových stavů). Cílem práce v teoretické části je zpracování informací o metodě pro praktickou část práce. V praktické části je hlavním cílem udělat rešerši existujících softwarů a vytvořit uživatelsky přívětivý software pro metodu FTA, který umožní výpočet analýzy systému ze vstupních dat. Pro tvorbu aplikace je zvolen programovací jazyk JavaScript s technologií Node.js a webovým frameworkem Express.js. Dalším bodem v praktické části je ověření výpočtů vytvořené aplikace.
This bachelor thesis is about reliability method FTA (Fault Tree Analysis). The goal of the thesis in a theoretical part is to process information about the method for practical part of the thesis. The main goal in the practical part is to research existing softwares and create an user-friendly software for FTA method that can calculates a system analysis from data inputs. Programming language JavaScript is chosen for app creation with Node.js technology and web framework Express.js. The next goal in the practical part is verification of calculations by created application.
Description
Subject(s)
FTA, pravděpodobnost, porucha, JavaScript, Node.js, Express.js, bezpečnost, FTA, probability, failure, JavaScript, Node.js, Express.js, security
Citation
ISSN
ISBN