Adaptace zaměstnanců ve vybraném podniku

Abstract
Tématem této bakalářské práce je adaptace zaměstnanců ve vybraném podniku. Jejím cílem je zanalyzovat a zhodnotit adaptační proces v podniku a následně doporučit návrh pro zkvalitnění procesu orientace nastupujících praktikantů. Práce obsahuje teoretická stanovení personální práce související s adaptací pracovníků a následně věnuje pozornost samotnému adaptačnímu procesu. V následujících kapitolách se práce zaměřuje na průběh adaptačního procesu nově nastupujících praktikantů ve společnosti XY, s jeho následným zhodnocením a navržením odpovídajících doporučení. Výsledkem práce je návrh na zlepšení zaškolovacího procesu ve společnosti XY formou zaměstnanecké příručky, která je součástí přílohy této bakalářské práce (Příloha A).
The Bachelor thesis on Induction process of employees in a selected company aims to analyse and evaluate induction process as well as subsequently propose suggestions for improvement. The thesis contains theoretical determination of human resource management related to induction and, in addition, it also focuses on induction process itself. The following chapters describe the process of induction in a particular company with its evaluation and suggestion of improvements. The conclusion of this bachelor thesis is recommendation for enhancing the induction process in company XY by employee´s manual (Appendix A).
Description
Subject(s)
Řízení lidských zdrojů, nástup nových zaměstnanců, proces adaptace zaměstnance, zaměstnanecká příručka, Human resource management, onboarding new employees, induction process, employee´s manual
Citation
ISSN
ISBN