Echo A1

Abstract
Bakalářská práce se týká vizuálně zpracovaného využití algoritmu v procesu umělecké tvorby. Jedná se zejména o hlubší rozbor převodu algoritmu do generovaných kompozic, jež byly dílčím způsoben prezentovány v řadě předchozích prací. Jejich převodem na časovou osu a aplikací na akustické vstupy vznikají v reálném čase generované kompozice, které reagují na zvukovou kulisu v místnosti a jsou prezentovány formou projekce.
The bachelor thesis concerns the visually processed use of the algorithm in the process of artistic creation. In particular, it is a deeper analysis of the conversion of the algorithm into generated compositions, which were partially presented in several previous works. By converting them to a timeline and applying them to acoustic inputs, real-time-generated compositions are created that respond to the soundstage in the room and are presented in the form of a projection.
Description
Subject(s)
algoritmus, umění, moderní umění, generované kompozice, projekce, zvuk, akustika, program, ozvěna, instalace, ateliér, informační technologie, digitální média, vizuální komunikace, algorithm, art, modern art, generated compositions, projection, sound, acoustics, program, echo, installation, atelier, information technology, digital media, visual communication
Citation
ISSN
ISBN