Zastřená identita - oděvní kolekce

Abstract
Bakalářská práce je v rešerši rozdělena do třech oddílů, které nás krátce, ale úderně uvedou do principu inspirace a řešení celé oděvní kolekce. Prvním oddílem je stručné uvedení do světla a barev, druhým oddílem jsou základní poznatky o fotografii a jejím vývoji a třetím oddílem základní informace o počátcích a rozvoje webu, virtuálních komunit a jejich působení na psychiku jednotlivce. V praktické části je popsán význam kolekce, vývoj návrhů pro sublimační tisk a uveden následný výstup v podobě čtyř dámských modelů.
The bachelor thesis is divided into three sections, which will briefly but strikingly introduce the principle of inspiration and the whole clothing collection. The first section is a brief introduction to light and colors, the second section is the basic knowledge of photography and its development, and the third section provides basic information on the origins and development of the web, virtual communities and their impact on the individual's psyche. The practical part then describes the development of designs for sublimation printing and the subsequent output in the form of four women's models.
Description
Subject(s)
Dámská oděvní kolekce, světlo, fotografie, digitální fotografie, web, komunity, sociální sítě, sebeprezentace, identita, Instagram, Women's clothing collection, light, photography, digital photography, web, community, social networking, self-presentation, identity, Instagram
Citation
ISSN
ISBN