Návrh webového rozhraní v obvodu ESP32 pro Modulový výukový systém rc2000-uLAB

Abstract
Cílem této bakalářské práce je návrh softwaru pro ESP32 tak, aby byl použitelnýs výukovým systémem rc2000- ?LAB. Práce popisuje obvod ESP32, jeho možnosti,funkce a omezení. Dále jsou zmíněny způsoby programování. Práce také obecněpopisuje technologie a pojmy s tímto tématem spojené jako je WiFi, Webový server,HTML, AJAX a architekturu klient-server. Další část se zabývá vytvořeným softwarem,rozděleným na program pro ESP32 a na funkce probíhající na straně klienta. To jsouHTML stránky včetně funkcí v jazyce JavaScriptu. V poslední části je popsánvytvořený prototypový modul pro výukový systém rc2000-?LAB a jeho otestování amožné použití ve výuce.
The aim of this thesis is to design software for ESP32 so that it can be used withthe educational system rc2000-?LAB. The thesis describes the ESP32 circuit, itspossibilities, functions and limitations. The programming methods are also mentioned.The thesis also generally describes technologies and concepts related to this topic suchas WiFi, Webserver, HTML, AJAX and client-server architecture. Next part deals withcreated software, divided into program for ESP32 and client-side functions. These areHTML pages including JavaScript functions. The last part describes the createdprototype module for the educational system rc2000-?LAB and its testing and possibleuse in education.
Description
Subject(s)
ESP32, WiFi, Arduino, Webový server, HTML, AJAX, Javascript, URL, výukovýsystém rc2000- ?LAB, ESP32, WiFi, Arduino, Webserver, HTML, AJAX, Javascript, URL, Educationalsystem rc2000-?LAB
Citation
ISSN
ISBN