Učíme nadané žáky

Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na nadané žáky. Jsou zde shrnuty základní teoretické poznatky o nadaných žácích i příklady použité při práci s takovými dětmi. K jednotlivým uvedeným úlohám jsou zde i další příklady, eventuálně pracovní listy. Úlohy jsou rozebrány z hlediska motivace i časové a intelektuální náročnosti. Následuje i rozbor obtíží, které se při práci s uvedenými úlohami mohou objevit.
The diploma thesis is focused on talented pupils. Basic theoretical knowledge about a talented pupil is summarized there. There are also examples of tasks used while working with such talented children. Other examples for each tasks and worksheets are displayed there, too. The tasks are discussed from the viewpoint of motivation, time and intellectual demand. The following part is the anlysis of difficulties that may appear when working with above mentioned tasks.
Description
Subject(s)
Nadaní žáci, základní škola, matematika, motivace, představivost, kreativita, zájmový útvar, Talented pupils, primary school, mathematics, imagination, creativity, interest unit
Citation
ISSN
ISBN