Spolupráce rodičů a školy na 1. stupni ZŠ s prvky M. Montessori

Abstract
Tato závěrečná práce se zabývá tématem Spolupráce rodičů a školy na 1. stupni ZŠ s prvky M. Montessori. Je složena ze dvou hlavních částí - teoretické a empirické. V teoretické části se čtenář dozví o pedagogické koncepci Marie Montessori a možných formách spolupráce mezi rodiči a školou. Empirická část se zabývá vlastním výzkumným šetřením zkoumající možnosti a formy spolupráce na konkrétní základní škole, která využívá prvky M. Montessori.
Main theme of this thesis is Cooperation between parents and school at a lower primary school with elements of M. Montessori. It consists of two parts - theoretical and empirical. Theoretical part describes pedagogical concept of Marie Montessori and possible forms of cooperation between parents and school. Empirical part details own research of options and forms of cooperation at the specific primary school that uses Montessori principles.
Description
Subject(s)
Pedagogická koncepce Montessori, rodina, spolupráce mezi rodinou a školou, Pedagogical concept of Montesorri, family, parent-school cooperation
Citation
ISSN
ISBN