Webová aplikace pro evidenci historie servisních zásahů osobních vozidel

Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem a tvorbou webové aplikace sloužící k evidenci osobních vozidel uživatelů, jejich základních technických parametrů, a především všech provedených servisních zásahů a vlastních oprav včetně podrobnějšího popisu použitých dílů a fotodokumentace. Tato aplikace dále umožní potenciálnímu kupci zjistit jednoduchým způsobem historii vozidla bez nutnosti vzájemné obsáhlé komunikace, a zároveň uživateli slouží jako podrobný deník vozidla. V práci má autor navíc za úkol analyzovat existující softwarové produkty pro evidenci automobilů a servisních zásahů, návrh a implementaci systému pro převod vozidla na nového majitele a také ověření možnosti propojení aplikace s existujícími záznamy vozidel v jiné aplikaci.
The bachelor thesis deals with the design and creation of a web application used for storing records of personal vehicles, their basic technical parameters, and all performed service interventions including more detailed description of used parts and photo documentation. Furthermore, this application will allow the prospective buyer to find out in a simple way the history of the vehicle without the need of a comprehensive communication, while serving the user as a detailed vehicle log. In addition, the author's task is to analyze existing software products for recording vehicles and service interventions, design and implement a system for converting a car to a new owner and also to verify the possibility of connection between the application and application with existing vehicle records.
Description
Subject(s)
Webová aplikace, evidence servisních zásahů, evidence automobilů, analýza softwarových produktů, vyhledávání vozidla podle VIN, Web application, recording vehicle maintenance, car registration, software product analysis, vehicle search by VIN
Citation
ISSN
ISBN