Vizualizace a tvorba analýz z dat v oblasti kvality a kvantity odběru elektrické energie

Abstract
Práce je zaměřena na přípravu softwarového nástroje pro tvorbu automatických analýz dat získaných z chytrého elektroměru od firmyKMB Systems s.r.o. Jsou zde uvedeny příklady v praxi nejčastějipoužívaných přehledových spojnicových grafů. Následně jsou jsouzde probrány dostupné softwarové technologie pro vývoj příslušnéwebové aplikace a jejich použití pro tvorbu přehledové nástěňkyvygenerované z naměřených dat za pomoci uživatelsky definovatelných šablon a export výsledků do pdf.
The goal of the thesis is to develop a software tool for creating andmanaging visual analysis on data collected by a smart meter devicefrom KMB Systems s.r.o. There are examples of most frequentlyused line graphs. Subsequently there are available software technologies for the development of web application and their use for thecreation of the overview board generated from the measured datawith respect to user definable templates and export the results topdf.
Description
Subject(s)
Energy management system, PQ monitor, REST API, sledování spotřeby elektrické energie, Energy management system, PQ monitor, RESTAPI, monitoring of electricity consumption
Citation
ISSN
ISBN