Spolupráce zdravotnických záchranářů s peer interventy

Abstract
Bakalářská práce byla zamněřena na problematiku spolupráce zdravotnických záchranářů s peery. Teoretická část popisuje vznik a postupné zapojení peer supportu k zdravotnické záchranné službě. Nalezneme zde stručně popsanou funkci peerů u Policie ČR a u HZS ČR. Dále je zde poukázáno na pohled peer služeby v zahraničí a to konkrétně v USA a Kanadě. Ve výzkumné části bylo zjišťováno, jak funguje spolupráce mezi zdravotnickými záchranáři a peery a jak zdravotničtí záchranáři službu peer hodnotí.
Bachleor thesis deals with the issue of cooporation paramedics with peers. The teoretical part describes begining and involvement peer support with emergency medical service (ambulance). We can find here briefly described function of peer support by Czech Police and by Fire Rescue Service of Czech Republic. There is also a view at the peer support abroad especially the US and Canada. In the research part we tried to find how works cooperation between paramedics and peers and we wanted to know how paramedics rates peer support service.
Description
Subject(s)
peer support, SPIS, první psychická pomoc, psychohygiena, CISM, peer support, SPIS, first psychical help, psychohygiene, CISM
Citation
ISSN
ISBN