Projektové řízení ve vybrané neziskové organizaci

Abstract
Diplomová práce Projektové řízení ve vybrané neziskové organizaci je rozdělena na teoretickou a praktickou část. První část obsahuje teoretická východiska z oblasti projektového řízení. Tyto poznatky jsou aplikovány v případové studii popisující postoj ESN Liberec, z. s. k dané problematice. Praktická část dále zahrnuje průzkumnou činnost ve formě dotazníkového a statistického šetření. Hlavním cílem diplomové práce je zhodnocení a odhalení možných nedostatků v procesu projektového řízení vybrané organizace. V závěru práce jsou na základě zjištěných skutečností interpretována možná opatření a představena vlastní doporučení a návrhy pro ESN Liberec, z. s. Získané výsledky a poskytnuté návrhy mohou být přínosné pro vybranou neziskovou organizaci a její zlepšení v procesu projektového řízení.
The diploma thesis Project Management in a Selected Non-Profit Organization is divided into a theoretical and practical part. The first part contains the theoretical background of project management. These findings are applied in a case study, which describes the attitude of ESN Liberec, r. a. towards the given problem. The practical part also includes exploratory activities in the form of questionnaire and statistical surveys. The main goal of the diploma thesis is to evaluate and detect possible deficiencies in the project management process of selected organization. At the end of the thesis, given possible measures, own recommendations and suggestions for ESN Liberec are based on established facts. Given results and provided suggestions can be beneficial to the selected non-profit organization and its improvement in the project management process.
Description
Subject(s)
Erasmus Student Network, ESN Liberec, z s, informační a komunikační technologie, nezisková organizace, projekt, projektové řízení, Erasmus Student Network, ESN Liberec, z s, information and communication technologies, non-profit organization, project, project management
Citation
ISSN
ISBN