Konferenční sál v Kodani

Abstract
Místo a náplň projektu vychází z vypsané veřejné soutěže městemKodaň. Parcela nikdy nebyla zastavěna a nachází se v historickémcentru Kodaně na průsečíku významných os vycházejících z urbanistickéhokontextu. V bakalářské práci se snažím zdůraznit osy vedoucík důležitým institucím a hledám přiměřenou mírou zastavěnosti vevztahu k historickému jádru. Dům půdorysně reaguje na původnínáměstí, které bylo navrženo jako předprostor Ghlyptotéky.
The project is based on public competition in Copenhagen. In the site, there has not been built up any building so far and also is situated in the historical centrum of Copenhagen on important axes. In my final project, I am trying to support the axes to show important public building. I am trying to find out optimal size of my building to create a good relationship between old and new. A footprint is coming out from a previous historical park.
Description
Subject(s)
Konferenční sál, veřejný prostor, Kodaň, bar, kavárna, galerie, Conference hall, public space, Copenhagen, bar, Coffé shop, Gallery
Citation
ISSN
ISBN