Uplatnění nástrojů Google Analytics pro optimalizaci webových stránek

Title Alternative:Application of the Google Analytics tools for Website optimization
Loading...
Thumbnail Image
Date
2013
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Bachelor thesis Application of the Google Analytics tools for Website optimization deals with the issue of Search Engine Optimization for websites and use of tools of Google Analytics. This bachelor thesis describes why it is important to have properly optimized web pages and how to achieved it. Practical examples are demonstrated on the website of two online shops - www.gekonsport.cz (e-shop with sports equipment) and www.rc66.cz (e-shop with the RC models and equipment for modellers). I performed my annual guided practice in here. In this work is also brief mention about marketing in search engines, which is considered by some authors as part of SEO, according to different it's a separate discipline.
Bakalářská práce Uplatnění nástrojů Google Analytics pro optimalizaci webových stránek se zabývá problematikou optimalizace webových stránek pro internetové vyhledávače a využití nástrojů Google Analytics. V práci je popisováno, proč je dobré mít stránky správně optimalizované a jak toho co nejefektivněji dosáhnout. Praktické příklady jsou demonstrovány na webových stránkách internetových obchodů www.gekonsport.cz (e-shop se sportovními potřebami) a www.rc66.cz (e-shop s potřebami pro modeláře), ve kterých byla vykonána má roční řízená praxe. V této práci je mimo samotných praktik SEO také stručná zmínka o marketingu v internetových vyhledávačích, který je některými autory pokládán za součást SEO, dle jiných je to ale samostatný obor.
Description
katedra: KIN; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 54 s. (74 120 znaků)
Subject(s)
bachelor thesis, copywriting, google adwords, google analytics, internet search engine, linkbuilding, marketing, off-page factor, on-page factor, optimization, page rank, seo, sem, backlink, bakalářská práce, copywriting, google adwords, google analytics, internetový vyhledávač, klíčové slovo, linkbuilding, marketing, off-page faktor, on-page faktor, optimalizace, page rank, seo, sem, zpětný odkaz
Citation
ISSN
ISBN