Helsinky Central Library

Title Alternative:The Heart of the Metropolis - Helsinki Central Library
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The central library is placed in the centre of Helsinki, on visually prominent position in the vicinity of a number of significant buildings. The library is a place for personal cultivation, culture and entertainment.A vibrant place, house of literature and technology, oriented to its users. The new library redefines the traditional concept of perception of libraries. It´s a dynamic facility consisting of physical spaces, technologies, library collections and life of its clients and staff.
Ústřední knihovna je umístěna v centru Helsinek, na pohledově exponovaném místě, v sousedství řady významných budov. Knihovna je místem pro osobní kultivaci, kulturu a zábavu. Místo pulsující životem, dům literatury a technologií orientovaný na své uživatele. Nová knihovna překonává trediční knihovny, je dynamickým zařízením, složených z fyzických prostor, technologií, knihovních sbírek, života personálu a klientů.
Description
katedra: KAR; přílohy: 1cd; rozsah: 37s. 10s.obr. (30 000 znaků)
Subject(s)
helsinki, library, mediatek, mediatheque, spaceship, starcraft, starship, helsinky, knihovna, mediateka, technologie, vesmírná loď
Citation
ISSN
ISBN