Muzeum umění, Taipei, Taiwan

Title Alternative:Museum of modern art, Taipei, Taiwan
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Design Museum of Art in Taipei, Yingge district. The area for development includes a plot of 20 000m2. Building program includes space variables exhibitions and permanent collections of art museum, educational center and museum of art for children, outdoor exhibition space, administrative and service areas. The building is divided into several parts according to function and depending on the existing trails on the parcel and lifted because of impending floods.
Návrh muzea umění v Taipei, okrese Yingge district. Území určené k zástavbě zahrnuje pozemek o velikosti 20 000m2. Stavební program zahrnuje prostory proměnných výstav i stálých sbírek muzea umění, centrum vzdělávání a výstavní prostory muzea umění pro děti, venkovní výstavní prostor, administrativní a servisní prostory. Objekt je rozdělen na několik částí podle funkcí a v závislosti na stávajících stezkách na parcele a zdvižen kvůli hrozícím povodním.
Description
katedra: KAR; přílohy: 1 CD-ROM; rozsah: 32 s.
Subject(s)
architectural projects, public building, museum of art, architektonické projekty, muzejní budovy, veřejné budovy, muzea umění
Citation
ISSN
ISBN