Moderní metody online marketingu ve společnosti ŠKODA AUTO, a. s.

Title Alternative:Modern methods in online marketing in Škoda Auto company
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The aim of this diploma thesis is to analyse online marketing in Škoda Auto company. The analysis is followed by recommendation. The first part of the thesis deals with information about company and internet statistics and facts. Afterwards, online marketing is introduced. Opportunities of internet usage in marketing communication are emhasized. In the next part, the comparison of internet usage with traditional media usage is performed. Special attention is given to marketing trends in automotive industry. Based on the theoretical knowledge, and the results of analyses, steps to improve an efficiency of online marketing activities are proposed.
Předmětem této diplomové práce je analýza online marketingu společnosti Škoda Auto a následná navrhovaná řešení a doporučení. V první části práce jsou shrnuty informace o společnosti a internetové statistiky a fakta. Následuje úvod do problematiky online marketingu. Pozornost je věnována možnostem, které nabízí internet v marketingové komunikaci. Dále je internet porovnáván s tradičními komunikačními médii. Zvláštní pozornost je věnována marketingovým trendům v oblasti internetu s uplatněním v automobilovém průmyslu. Na základě získaných teoretických poznatků a výsledků analýz je navrženo několik řešení pro zlepšení efektivity online marketingových aktivit společnosti.
Description
katedra: KMG; přílohy: 1 CD; rozsah: 94 s. (111 239 znaků)
Subject(s)
automotive industry, internet, internet marketing, internet communications mix, marketing, marketing communications, online marketing trends, microsites, online marketing, social media, škoda auto, viral marketing, automobilový průmysl, internet, internetový marketing, komunikační mix na internetu, marketing, marketingová komunikace, online marketingové trendy, mikrostránky, online marketing, sociální média, škoda auto, virální marketing
Citation
ISSN
ISBN