Analýza poprodejních služeb v automobilovém průmyslu

Title Alternative:Analysis of after-sales services in the automotive industry
Loading...
Thumbnail Image
Date
2013
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The Master Thesis is focused on analysing of after-sales services in the automotive industry. Firstly, the services and customer satisfaction is defined. the main object of the thesis is to find the competitive advantage. Additionally, a part of the thesis is dedicated to the characteristics of it There is also description of the company which entered the theme of the thesis. Secondly, the comparison of the after-sales services of individual brands and there market position is stated.. The analytical part contains of two questionnaires. Firstly, a questionnaire to investigate customer views of the after-sales service including the satisfaction and the functionality of the individual service departments. Additionally, as a comparison a research conducted by the Skoda Company is stated as well. Finally, as a conclusion, options and recommendations for the Skoda Company are given.
Diplomová práce je zaměřena na analýzu poprodejních služeb v automobilovém průmyslu. Nejprve jsou obecně definovány služby a spokojenost zákazníka. Vzhledem k tomu, že cílem práce je nalezení konkurenční výhody, je část práce věnována také jejich charakteristice. Pozornost je také věnována podniku, který téma práce zadal. Následuje srovnání jednotlivých značek a porovnání jejich pozice na trhu. Hlavní část již popisuje poprodejní služby jednotlivých značek. Analytická část je tvořena dvěma dotazníky. Pomocí dotazníku je zjišťován názor zákazníků na poprodejní služby, jejich spokojenost a fungování jednotlivých servisních pracovišť. Pro srovnání je popsán také výzkum provedený samotnou společností Škoda. Závěrem jsou stanoveny možnosti a doporučení právě pro společnost Škoda Auto.
Description
katedra: KOB; přílohy: CD ROM; rozsah: 96 s. + 4 s. příloh
Subject(s)
block exemption, financing, competition, competitive advantage, liquidation, after-sales service, service, service assistance, customer, warranty, bloková výjimka, financování, konkurence, konkurenční výhoda, likvidace, poprodejní služby, servis, služba assistance, zákazník, záruka
Citation
ISSN
ISBN