Spolupráce rodiny a školní družiny

Title Alternative:Cooperation of the family and a school youth centre
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The aim of my bachelor thesis ?Cooperation of a family and after school club? is to find out and describe a role of cooperation between family and after school club. A theoretical part was created using professional literature and was occupied with sence of family education, leisure time education and traits of children younger than school age. Next chapter is dedicated to the history of school youth centre since age of J. A. Komenský up to the present. I described the legal definition and the role of educator. Practical part determines cooperation between family and after school club using questionnaire survey and includes my proposal of cooperation improvement.
Cílem mé práce ?Spolupráce rodiny a školní družiny? je zjistit a popsat jak funguje spolupráce mezi rodinou a školní družinou. Teoretická část byla vytvořena s pomocí odborné literatury a zabývám se v ní významem rodinné výchovy, významem výchovy ve volnočasových organizacích, charakteristikou vývoje dítěte mladšího školního věku. Dále představuji historii školní družiny od dob J. A. Komenského až po současnost. Zabývám se právní úpravou a rolí vychovatelky. V praktické části zjišťuji na základě dotazníků spolupráci rodiny a školní družiny a navrhuji, jak by se tato spolupráce dala zlepšit.
Description
katedra: KPP; přílohy: CD; rozsah: 53 s.
Subject(s)
family, cooperation, after school club, education, educator, leisure time, child evolution, rodina, spolupráce, školní družina, výchova, vychovatel, vzdělání, volný čas, vývoj dítěte
Citation
ISSN
ISBN