Adolf Hitler - tváře diktátora

Title Alternative:Adolf Hitler - dictator's faces
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Bachelor thesis in an introduction to the sources, methods and aims of the work. Chapters work analyzed Hitler's individual life stages of childhood and youth, to his way to power after World War II and Hitler's death by comparison. The historical circumstances of the monitored period are briefly analyzed too. The conclusion provides a summary, the appreciation of the authors and an overall look at the life of Adolf Hitler.
Bakalářská práce v úvodu představuje použité zdroje, metody a cíle práce. Kapitoly v práci analyzují metodou komparace Hitlerovy jednotlivé životní etapy, od dětství a mládí, k jeho cestě k moci po druhou světovou válku a Hitlerovu smrt. Analyzovány jsou stručně i historické okolnosti sledovaných období. Závěr práce podává shrnutí, zhodnocení autorů a celkový pohled na život Adolfa Hitlera.
Description
katedra: KFL; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 62 s.
Subject(s)
adolf hitler, childhood and youth, world war i, path to power, power, nazism, leadership, world war ii, world view, holocaust, adolf hitler, dětství a mládí, 1. světová válka, cesta k moci, moc, nacismus, vůdcovství, 2. světová válka, světový názor, holocaust
Citation
ISSN
ISBN